Ormanbağı Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin çağdaş ve demokratik bir ortamda evrensel değerlere sahip, kendi istek ve yetenekleri doğrultusunda meslek alanlarına yönelmelerini amaçlayan bir okul olmak.

Misyon: Biz Ormanbağı İlköğretim okulu olarak bütün öğrencilerimizin fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal bakımdan gelişimini en üst düzeyde gerçekleştirmelerini, Atatürk ilke ve inkılaplarına özde bağlı, çağın gereksinimlerini karşılayacak, eğitim-öğretim sürecinin etkin işleyişini sağlayacak bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Saatler: Sabah :07.20-13.00 Öğlen :13.10-18.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ormanbagiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ormanbağı köyü SİİRT/ŞİRVAN

Öğretim Şekli :İkili (Sabah-Öğlen)

Yerleşim Yeri - Ormanbağı köyü 230 hane 1500 kişi bulunmaktadır.Geçim kaynağı koruculuk ,pekmez ,siirt fıstığı.Köyde kiralık evler muvcuttur.

Adres - Ormanbağı köyü SİİRT/ŞİRVAN

Ulaşım Sabah köyden köy servisi kalkıp merkeze gider, akşam belli saatte köye döner. Ya da öğretmenler kendi aralarında birleşip hafta sonu servis tutup merkeze inerler istedikleri saatte dönerler. Özel arabası olan daha rahat bir şekilde ulaşımı sağlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 55 km İlçe merkezine 21 km